Matuvastaisuudelle Itävallassa kova murskavoitto.

kaperhana

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-itavallan-vaalituloksesta-yhdella-asialla-parjaa-asia-riittavan-tarkea/
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo ohessa:" Itävallan vaalitulos osoittaa todeksi sen, että yhdelläkin asialla pärjää, jos asia on maan kansalle riittävän tärkeä". Mutta perussuomalainen puolue Suomessa on jyrkän haittamaahanmuuttovastaisuuden lisäksi myös muun muassa suomalaisten duunarien, eläkeläisten, vanhusten ja työttömien etuja rohkeasti ajava yleispuolue.

24

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Quatttro

      ”Onnittelut Itävallan viisaalle kansalle! Surullista kuitenkin se, että Suomen kansan herääminen on vasta aluillaan. Miten on mahdollista, että kaiken tapahtuneen jälkeen gallupien suurimpia puolueita ovat kiihkofederalistinen Kokoomus ja homostalinistinen Vihreät? 🙁”

      • Tämä-Syynä

        Suomen suurin puolue on kyllä "nukkuvien puolue". Tästä syytä kokoomus ja vihreät saavat korkeat sijoituksensa.


    • Mattenhorn

      ”Haittamaahanmuutto ja siitä johtuva suuri rikollisuuden kasvu EU-maissa muuttaa odotetusti poliittisia valtasuhteita yleisesti Euroopan maissa. EU-maiden kansalaisilla alkaa olla mitta lopullisesti täysi haittamaahanmuuttajiin, kun ulkomailta rantautuneet matut mm. raiskaavat oman maan naisia, tekevät väkivaltaisia rikoksia ja loisivat veronmaksajien kustannuksella Vuodesta toiseen.”

      • kaperhana

        Juuri näin. Osuit täysin asian ytimeen.


    • KusipäätHelvettiin

      Nämä "arvo pohja" -idiootit ja punavihreät persreiät tajuavat asian vasta silloin kun on jo liian myöhäistä. Siksi näille kusipäille ei saa enää antaa valtaa päättää Suomen asioista.

    • anupikkariaho

      Junttikansa juhlii pubeissa Itävallan vaalitulosta. Kova on taas humalaisen pellelauman meteli.

      • tröööttt

        Äärivassarit juhlii puistonpenkillä, koska rahaa ei ole bubissa istumiseen.


      • KaukosenrantaT

        Noonh...ajattelimme näin yrittäjinä pitkän päivän päälle emännän kanssa tänään pistää kynttilät ja vähän parempaa ruokaa pöytään ja avata varastosta pikkuisen parempi viinipullo, Itävallan vaalitulosta juhlistaaksemme.
        Mielestämme tämä tulos antaa toivoa kaikille meille, jotka ovat aidosti huolissaan euroopan kohti tuhoa kulkevasta hallitsemattoman maahnmuuttopolitiikasta.
        Ehkä todella on niin että järki todella voittaa ja tämä vihervasemmistolainen egoististen ihmisten terrori vihdoin päättyy.
        Ainakin jo sivistynyt yhteiskunta Itävalta näyttää meille muille että tämä on mahdollista ja täytyy myöntää että tunnen tällä hetkellä oikeasti uutta toivoa siitä että järki lopulta voittaa?


      • PAHUUSZ

        Palstan toisen suvakin mukaan kukaan ei voi uskaltaa julkisesti riemuita isänmaallisuuden voitoista, koska suvakit (vai matut?) vetelevät väärämielisiä turpaan. Miten ne siis voivat juhlia pubeissa?


    • Poole

      ”Venäjällä viisaasti nähdään, kuinka Brysselin ääriliberaalit ovat taipuvaisia tekemään yhteistyötä islamistien kanssa. Tätä Venäjä johtavana eurooppalaisena valtakuntana ei luonnollisestikaan voi suvaita.”

    • kaperhana
    • Muista.se

      Halla on syrjässä kun asioista päätetään.

    • TöttiAM

      ”Maahanmuutto ei ole mikään yhden asian kysymys, vaan se liittyy aivan kaikkeen. Rahoitus, turvallisuus, puolustus, työllisyys, koulutus, terveys, kulttuurij ja niin edelleen!

      Kaikki maksaa ja kun maahan päästetään tähän malliin porukkaa rajojen yli, niin se raha on pois kaikesta suomalaisten tarpeista. Eivät nämä tuota yhtään mitään, koska alkukustannukset vievät sen moninkertaisesti, mitä mahdollisesti joku työllistetty tuottaa. Lisäksi nykysysteemillä syrjäytetään suomalaiset ja kyllä, myös koulutuksesta, ei vain työstä.

      Lisää kustannuksia terveyspuolelle, maamme menee kymmeniä vuosia takapakkia, kun tänne päästetään tauteja, joita meillä eivät enää edes lääkärit tunnista. Vrt. Porissa tubiin kuolleen tapaus, jossa keuhkokuvan ottamatta jättämistä puolusteltiin sillä, että lääkärit eivät ole tottuneet hoitamaan tubia, kun se on Suomessa.”

      Mahanmuuttoa pitäisi tehdä tarpeen mukaan, tarkasti valiten ja viisaasti, ei sattumalta ja päästäen maahan holtittomasti ketä vain sattuu tulemaankin. Pakolaisuus ei oikeuta tyhmyyttä, eikä pakolaisten auttaminen Suomessa vähennä pakolaisuutta, vaan lisää sitä! Ei pidä hoitaa vain seurauksia, vaan ennenkaikkea myös syitä, joista pakolaisuus ja rikollisuus johtuvat!

    • Kuona-Luona

      Onneksi ehdimme kuorimaan kermat päältä.

      • Fooli

        Meinaatteko sitten jättää maan ja kansan kurjana jälkeenne?


    • näinkävi

      Vihreät koki murskatappion

      • Totuuskomissio1

        Toivottavasti kokee myös Suomessa, toimivat täysin maamme ja sen kansalaisten edun vastaisesti.

        Juuri tuossa taustalla MTV 3:n uutiset muistutti Itävallan viherhörhöjen tappiosta ;)


      • kaperhana

        Tuleeko matuhyyssäripuolueelle vihreille Suomessa samanlainen romahdus kuin Itävallassa seuraavissa vaaleissa? Veikkaan, että tulee.


    • EiMuutaVoiOdottaa

      Maa, josta Hitler lähti liikkeelle, mitä muuta voidaankaan siltä suunnalta odottaa ? SuomalaiSSten Natsien ei siltikään kannata kyrpä tanassa odotella uusia SS-voimia. Voittehan kuitenkin vuorotellen runkata spermat tuon Vauva-Hitlerin kuvan päälle ja rääkyä Heil.

    • nicht_fur_schwartze

      Itävaltalaiset ovat oikeasti hienoja ja sivistyneitä ihmisiä, jotka osaavat visioida huomattavasti kaukonäköisemmin, kun döner-kebabien hurmioima sukulaiskansansa eli Saksa. Pientä toivoa on silti olemassa jopa Saksassakin. Baijerissa on jälleen nostanut päätään itsenäisyyskeskustelu, eli irtaantuminen Saksasta. Tämä olisi suunnattoman hieno asia paitsi Baijerille, niin myös koko rappioituvalle Euroopalle. Suomalaiset munattomat ja kaikinpuolin niin saamarin tyhmät ja hyväuskoiset poliitikkomme, eivät ole kyenneet, eivätkä kykene tekemään yhtään mitään pakolaiskaaoksen suhteen, ennen kuin Euroopassa puhaltaa niin raakat tuulet, ette paitsi musulit riehuvat, niin myös kantaväestö on radikalisoitunut. Tämäkin päivä tulee vääjäämättä eteen nykykehityksellä.

      • kaperhana

        Juuri näin.


    • anupikkariaho

      Persurasistijuntit ovat juhlahakuisia pellejä. Juhlan aiheeksi kelpaa mikä tahansa. Pääasia on ottaa etyyliä ja möykätä pubeissa ja toreilla meitä kunnon ihmisiä häiriten.

      • turha_rääpiä_päätään

        Sinun poliittisesta vakaumuksestasi en tiedä, mutta itse en koskaan ole äänestänyt Persuja. Vasureille, tai Vihervassareille ei myöskään ole lohjennut. Maataloustukiaisporukka ei myöskään ole lähellä sydäntäni. Teitä kunnon ihmisiä...??? PTHUI! Itävalta on Unkarin, Puolan ja Tsekin ohella Euroopan tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Suomi ja Ruotsi ovat takuuvarmoja luusereita. Joten..ihan mitä kukanenkin arvostaa... "kunnon ihmisten" valtiona. Maahantunkeutumis-/ns. pakolaiskriittisyys ei ole rasismia. Se on kaikin puolin ylevä ja rajatonta tukea ansaitseva, kunniakas Eurooppalainen asia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      906
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe